BitDefender Total Security 2011 – Versiunea Beta

Pe 21 iunie 2010 – BitDefender® a lansat campania de testare Beta a produsului BD Total Security 2011. Acesta oferă Antivirus, Firewall, Protecţie Proactivă, Backup şi Optimizarea sistemului. Această campanie este o oportunitate pentru utilizatori să vizioneze în premieră noul produs BitDefender şi de a participa activ în construirea noii generaţii de produse BitDefender 2011 conform nevoilor acestora.

Pentru utilizatorii casnici, BitDefender oferă soluţii complete de securitate ce asigură protecţe împotriva virusilor, a programelor spion, împotriva atacurilor tip hacker şi a altor ameninţări informatice care pot duce la furtul identităţii, pierderea informaţiilor confidenţiale şi reducerea performanţei calculatorului. Produsele BitDefender folosesc tehnologii proactive multiple pentru a indetifica atacurile informatice noi care nu se regăsesc în lista de semnături standard.

Iată ce aduce nou versiunea BitDefender Total Security 2011 Beta.
1. NOU! Instalare restilizată. BitDefender 2011 se instalează rapid într-un singur pas fără să fie nevoie de restartarea PC-ului. Detectează viruşii înainte de instalare şi curăţă PC-ul pentru o utilizare optimă.
2. NOU! Search Advisor vă avertizează asupra paginilor nesigure în căutările pe internet, fiecare link fiind verificat în timp real în baza de date online a BitDefender.
3. NOU! Firewall Troubleshoot Wizard ce ghidează utilizatorii şi rezolvă cele mai frecvente probleme legate de internet, imprimarea în reţea sau VPN.
4. NOU! Performance Optimizer vă arată care aplicaţii încetinesc PC-ul şi vă sugerează soluţii pentru a corecta problemele.
5. NOU! Gradul de protecţie se adaptează automat resurselor PC-ului. Acest lucru permite protecţie maximă fără încetinirea PC-ului.
6. NOU! Utilizatorii începători şi cei intermediari pot personaliza mult mai uşor interfaţa grafică.
7. Imbunatăţit! Smart Schedule asigură performanţă maximă ajutând la eliberarea resurselor pentru alte procese cum ar fi media player-ul sau jocurile.
8. Imbunatăţit! Setările pentru tune-up au fost îmbunătăţite.
9. Imbunatăţit! Puteţi selecta interfaţa grafică ce vi se potriveşte nevoilor de securitate şi cunoştinţelor în domeniu (Basic, Intermediate şi Expert). S-au restilizat unele setări pentru utilizatorii începatori şi intermediari.

Toti cei interesaţi se pot înscrie la campania de testate BitDefender 2011 AICI.

In acest an, BitDefender va acorda participanţilor la campanie prin tragere la sorţi un Apple iPad şi un Nintendo Wii. Pentru a se califica în campanie, participanţii sunt rugaţi să respecte instrucţiunile de testare de pe pagina web a campaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.