Kaspersky gratuit pe toata durata Campionatului Mondial de Fotbal

Avand in vedere aglomeratia din baruri si stadioane, prielnica hotilor de buzunare care vizeaza in principiu sofisticatele smartphones, Kaspersky Lab s-a gandit sa le faca un bine suporterilor oferindu-le protectie gratuita pentru telefoane prin programul Secure-Mobile-Championship-2010, pe toata durata competitiei.

Pentru a beneficia de oferta gratuita, suporterii trebuie doar sa-si descarce aplicatia de aici si sa instaleze licenta special creata pentru activarea Kaspersky Mobile Security 9 gratuita pe durata Campionatului FIFA 2010.
Odata instalat pe smartphone-ul unui suporter, Kaspersky Mobile Security 9 permite blocarea terminalului in cazul in care acesta este furat sau pierdut. Totodata, pe ecranul telefonului blocat vor fi afisate datele de contact ale proprietarului, astfel incat orice persoana care il gaseste il va putea returna.

De asemenea, locatia terminalului poate fi descoperita cu usurinta daca telefonul este dotat cu GPS, iar, daca SIM-ul este inlocuit, proprietarul primeste imediat o notificare cu noul numar de telefon. Mai multe detalii despre functionalitatile solutiei Kaspersky Mobile Security 9 sunt disponibile pe site`ul oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.